Wandelen, fietsen, varen of lekker niets doen… Na een dag lang buiten zijn heeft u vast wel trek gekregen! Natuurlijk kunt u op de camping zelf een maaltijd bereiden. Wilt u zich eens in de watten laten leggen? Kom dan eten bij Eetboerderij De Blaauwpleats. Deze sfeervolle brasserie vindt u  op landgoed Eysinga State.

Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd in een sfeervolle omgeving? Dat kan in de karakteristieke, voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’ . Kiest u een plekje bij het haardvuur of aan de bar? Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op het grote beschutte terras.

Wat staat er op het menu?

Maak kennis met onze de koks Luttikhuis. Zij verwennen u graag met hun mooie, culinaire creaties van borrelplank, koud/warm buffet tot aan een heerlijk gerecht van hun uitgebreide a la carte menu kaart. Ook op locatie kunt u voorzien worden van al deze heerlijkheden.

 

Heerlijk ontbijten

Nieuw!! Dit seizoen (2022) kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet van Eetboerderij de Blaauwpleats. Vanaf 8.00 ’s morgens tot 11.00 kunt u terecht in de Eetboerderij waar een heerlijk uitgebreid ontbijt voor u klaar staat. Hiervoor dient u wel te reserveren.

Daarnaast kunt u in het zomerseizoen kunt u iedere ochtend  genieten van verse broodjes en croissants. De bestellijsten liggen klaar voor u in het restaurant en bij de receptie, deze kunt u inleveren bij Eetboerderij de Blaauwpleats waar dan de volgende ochtend uw broodjes klaarliggen.