Na een dag wandelen, fietsen, varen of lekker niets doen, heeft u inmiddels wel trek gekregen. Natuurlijk heeft u op het vakantiepark alle ruimte om zelf een maaltijd te bereiden. Geen zin om te koken? Kies dan eens voor het heerlijke eten en de service van De Blaauwpleats. Deze sfeervolle brasserie vindt u op landgoed Eysinga State.

Een karakteristieke voormalig Friese boerderij hebben wij omgetoverd tot een brasserie en pannenkoekenboerderij. Neemt u plaats bij het haardvuur of aan de gezellige bar? Met mooi weer kunt u genieten van een kopje koffie of verkoelend drankje op het beschutte terras. Wilt u daar misschien een eigengemaakt gebakje bij?

Wat staat er op het menu?

Ons beheerdersechtpaar Annemarie en  Ed Luttikhuis, verwennen u graag met de lekkerste pannenkoeken en andere heerlijke gerechten. Iedere dag stelt hij een dagmenu samen. Dat betekent: een hoogwaardige maaltijd voor een zacht prijsje. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een voortreffelijk gerecht van ons uitgebreide à la carte menu. Bovendien organiseren wij regelmatig gezellige barbecueavonden.

Ontbijt

In het zomerseizoen serveren wij iedere ochtend verse broodjes en croissants.

Onze bezorgservice

Liever in alle rust en privacy genieten van lekker eten? Geen probleem! Wij bezorgen uw maaltijd graag bij uw bungalow of chalet.

Bekijk hier de menukaart van de Blaauwpleats.