De sfeervolle herfst is weer gearriveerd… Zoekt u nog een fijn logeeradres in Friesland voor de herfstvakantie of een andere periode in het najaar? Wees welkom op vakantiepark Eysinga State, midden in de natuur. U kunt bij ons het hele jaar terecht.

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan bent u bij ons vakantiepark aan het juiste adres. Op Eysinga State in Friesland logeert u midden in de natuur, aan het water en bij het bos. Hier geniet u tijdens de herfstvakantie van het najaar in al zijn pracht.

Het vakantiepark ligt op het gelijknamige landgoed Eysinga State. Dit ligt bij het prachtige dorp Sint Nicolaasga. Ook de gezellige dorpen Langweer en Lemmer zijn eenvoudig te bereiken.

Herfstactiviteiten op Eysinga State: voor ieder wat wils

Zin in een actieve dag in de natuur deze herfstvakantie? Kies een mooie route, trek de wandelschoenen aan of stap op de pedalen. Bij ons op het vakantiepark kunt u fietsen huren en zijn verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Of gaat u tijdens de herfstvakantie juist voor een ontspannen dagje wellness of subtropisch zwemparadijs? U kunt zelfs gaan golfen bij onze buren. Er zijn in de herfst genoeg activiteiten voor jong en oud.

Bungalow huren

Op het vakantiepark vindt u verschillende luxueuze en sfeervolle accommodaties. Deze zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Kom tijdens uw herfstvakantie heerlijk slapen en recreëren in de natuur! Al onze huisjes zijn licht en ruim en zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten. De meeste accommodaties hebben ook een open haard: heerlijk op een koude dag.

U heeft de keuze uit de volgende accommodaties:

Een sfeervolle herfst

Heeft u behoefte om uzelf nog meer in de watten te laten leggen in de gure maanden van het jaar? Dan kunt u op vakantiepark Eysinga State deze herfstvakantie een bungalow huren met een sauna of romantische bedstee.

 

Wilt u direct uw herfstvakantie boeken?

Of zoekt u nog een sfeervol logeeradresje voor de kerstvakantie? U kunt bij ons het hele jaar terecht voor een fijne vakantie! Bekijk onze accommodaties en boek direct uw chalet of bungalow op vakantiepark Eysinga State.