Wandelen, fietsen, varen of lekker niets doen… Na een dag lang buiten zijn heeft u vast wel trek gekregen! Natuurlijk kunt u op de camping zelf een maaltijd bereiden. Wilt u zich eens in de watten laten leggen? Kom dan eten bij één van de restaurants in de omgeving.

Waar kunt u heerlijk uit eten?

Eetboerderij de Blaauwpleats.

Wilt op Landgoed Eyinga State zelf uit eten? Dat kan in de karakteristieke, voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’ . Kiest u een plekje bij het haardvuur of aan de bar? Bij lekker weer kunt u plaatsnemen op het grote beschutte terras. Maak kennis met onze de koks Luttikhuis. Zij verwennen u graag met hun mooie, culinaire creaties van borrelplank, koud/warm buffet tot aan een heerlijk gerecht van hun uitgebreide a la carte menu kaart. Ook op locatie kunt u voorzien worden van al deze heerlijkheden.

Voor meer info: Eetboerderij de Blaauwpleats.

Uit eten in de omgeving

Brasserie AnderS Langweer

Het restaurant is gevestigd in het midden van de gezellige dorpsstraat van Langweer. De ambiance is sfeervol en modern. Een fijne ruimte geschikt voor lunch, diner, je eigen feest of bijeenkomst.

Wij hanteren een “no nonsens” concept, waar gekookt wordt met verse en ambachtelijke producten voor een betaalbare prijs. Je kunt ook zelf aan de slag! Boek een kookworkshop en leer de kneepjes van het vak.

Voor meer info: Brasserie AnderS .

Ristorante Pizzaria La Buona Cucina Langweer

Het pasta, pizza restaurant van Langweer! In een van de mooiste starten vindt u het Italiaanse restaurant La Buona Cucina. Het kleine intieme restaurant heet u van harte welkom en zij doen als team al meer dan 21 jaar hun best om het u naar uw zin te maken.

Voor meer info: La Buona Cucina

Bistro Fred Joure

Heerlijk eten in een ongedwongen gastvrije ambiance, een beetje Frankrijk in Friesland. Gezellig met z’n tweetjes, met familie, vrienden, zakenrelaties of zomaar even in je eentje. Voor koffie, lunch, diner en borrelen ook zomers op ons comfortabel terras.

Er wordt gekookt met ambachtelijke (streek)producten, puur, vers, origineel.
Op onze kaart staat vlees, vis, grill, vegetarisch en heerlijke frisse salades

Voor meer info: Bistro Fred.

Oriental Palace Sint Nicolaasga

Oriental Palace heeft een compleet menu met de lekkerste Chinese en Thaise gerechten. De smaakvolle geuren en kleuren van onze gerechten brengen u meteen in een Oosterse sfeer. Onze Teppan is voor veel mensen een favoriet. Teppan is een eeuwenoude bereidingsvorm die bepaalde gerechten werkelijk spettervers op uw tafel brengt.

Voor meer info: Oriental Palace.