Kom comfortabel kamperen op Landgoed Eysinga State in Friesland, de verzorgde camping met uitgebreide faciliteiten is omgeven door water, bossen en weidevelden. Of u nu met de tent, de caravan, vouwwagen of camper komt, u ervaart bij Landgoed Eysinga State dat heerlijke vakantiegevoel.

Op Landgoed Eysinga State kunt u kiezen uit verschillende bijzondere overnachtingsmogelijkheden:

Standaard kampeerplaatsen

Zo kunt u logeren op een standaard kampeerplaats rondom de karakteristieke voormalig Friese boerderij ‘De Blaauwpleats’. Kiest u bijvoorbeeld voor een mooie plaats direct aan de Houtvaart, of voor een plaats aan onze natuur zwemvijver? Alle faciliteiten van de camping zijn hier dichtbij.

Natuur kampeerplaatsen

Ook beschikt Landgoed Eysinga State over  natuurkampeerplaatsen, deze plaatsen bevinden zich op een apart kampeerterrein aan de overzijde van de weg. Hier kunt u letterlijk overnachten midden in de bossen. Genieten van ware rust en ruimte dus! Op het terrein is een sanitair gebouw aanwezig.

Safaritenten

Een bijzondere overnachting? Boekt u dan een safaritent op Landgoed Eysinga State, u heeft een prachtig uitzicht op het water en de haven van onze camping. Deze tenten zijn standaard ingericht voor 6 personen.

Trekkershutten

Op Landgoed Eysinga State kunt u ook overnachten in één van de 9 trekkershutten. Deze zijn rustig gelegen en ingericht met stapelbedden en een keuken.

Ontdek de verschillende kampeerplaatsen en trekkershutten, bekijk de prijs en boek nu uw vakantie.

Standaard kampeerplaats

Natuurkampeerplaats

Safaritenten

Trekkershutten