Heeft u zin in een kerstvakantie vol winterpret en uitdagende activiteiten? Kom logeren bij Landgoed Eysinga State, midden in de natuur. Ook in de rest van de wintermaanden bent u van harte welkom op ons vakantiepark. Wij zijn het hele jaar door voor u open!

Bij Landgoed Eysinga State beleeft u een sfeervolle kerstvakantie, samen met familie en vrienden. Het is altijd gezellig op ons park, ook tijdens de koude en donkere wintermaanden. Op Landgoed Eysinga State logeert u midden in een waterrijke omgeving die altijd prachtig is.

Kerstvakantie: om tot rust te komen

Kom tijdens de kerstvakantie heerlijk tot rust in één van onze luxueuze en sfeervolle accommodaties. Al onze huisjes zijn licht en ruim en zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten. De meeste accommodaties hebben ook een open haard: heerlijk tijdens de koude dagen. Elke accommodatie is geschikt voor 4 tot 8 personen.

U heeft de keuze uit de volgende accommodaties:

Leg uzelf in de watten deze kerst

Heeft u behoefte om uzelf nog meer in de watten te laten leggen deze kerstvakantie? Huur dan een bungalow bij Landgoed Eysinga State met een sauna of romantische bedstee.

(Buiten)activiteiten op het vakantiepark

Ga tijdens uw kerstvakantie op het vakantiepark lekker naar buiten: stap uw chalet of bungalow uit en u staat midden in de natuur. Op het vakantiepark kunt u fietsen huren en er zijn verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Liever een binnen activiteit tijdens de kerstvakantie? Ga een dagje ontspannen in een wellness of met de kinderen naar het subtropisch zwemparadijs. Ook kunt u gebruikmaken van de golfbaan van onze buren.
Vanuit Landgoed Eysinga State kunt u verschillende mooie dorpen en stadjes bezoeken. Ons vakantiepark vindt u op het gelijknamige Landgoed Eysinga State, dichtbij het prachtige dorp Sint Nicolaasga. Ook de gezellige dorpen Langweer en Lemmer liggen om de hoek. Gaat u hier uw kerstboodschappen doen?

Wilt u direct uw kerstvakantie boeken?

Of zoekt u nog een sfeervol logeeradresje voor in het nieuwe jaar? Bekijk onze accommodaties en boek direct uw chalet of bungalow op Landgoed Eysinga State.