Bent u toe aan een welverdiende vakantie? En houdt van een prachtige, waterrijke omgeving waar u kunt genieten van de natuur? Uiteraard wilt u zich ‘s avonds kunnen terugtrekken in een fijne accommodatie. U hoeft niet verder te zoeken: bij vakantiepark Eysinga State op het gelijknamige landgoed bent u aan het juiste adres.

Vakantiepark Eysinga State ligt centraal tussen de grote meren van Friesland. Op het park is een boothelling en haven aanwezig, hierdoor vaart u rechtstreeks vanaf het vakantiepark naar de meren in de omgeving. U kunt bij ons boten en kajaks huren. De betoverende wateren zijn werkelijk een paradijs voor watersportliefhebbers. U komt heerlijk tot rust en kijkt uw ogen uit.

Een pure belevenis voor jong en oud

Op vakantiepark Eysinga State verblijft u in een luxe en goed onderhouden bungalow of chalet op landgoed Eysinga State. Naast een zwemvijver met zandstrand en prachtige wandelbossen, hebben wij speciaal voor de allerkleinsten ook een speeltuin en dierenweide. Uiteraard biedt ons park nog veel meer, zoals een brasserie, een jeugdhonk, een volleybalveld en kinderanimatie. Een pure belevenis voor jong en oud.

Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie, een gezellige vakantie met uw gezin of juist een rustige, ontspannen vakantie: vakantiepark Eysinga State biedt het allemaal. Het is de ideale plek voor elke vakantieganger.

Heerlijk kamperen op camping Blaauw

Gaat u liever kamperen in de natuur? Reserveer dan een kampeerplek op Camping Blaauw, eveneens gelegen op landgoed Eysinga State. U verblijft in een prachtige omgeving met ruime plekken voor uw tent of caravan. Het natuurkampeerterrein beschikt over nieuw sanitair. Ook hebben wij de keuze uit verschillende trekkershutten. Kom heerlijk tot rust op onze camping en geniet van al het moois.

Did you like this? Share it!