De dagen worden weer langer, het voorjaar is aangebroken! Komt u samen met het hele gezin de lente vieren op vakantiepark Eysinga State? Kom tijdens Hemelvaart, Pinksteren of in de meivakantie bij ons logeren. U slaapt midden in de prachtige Friese natuur die ontwaakt na een koude winter. U heeft de keuze uit luxueuze en sfeervolle huisjes.

De narcissen en krokussen bloeien, de dieren komen langzaamaan weer tevoorschijn en de zon laat zich steeds vaker zien: het is voorjaar! Vier de lente met ons mee op vakantiepark Eysinga State, nabij de bossen en de Friese meren.

Lekker naar buiten toe

De paden op, de lanen in: vanaf Eysinga State wandelt of fietst u direct naar de mooiste plekken in de omgeving. Polders, rustige landweggetjes of juist een combinatie van bos, water en polders… Of gaat u deze meivakantie naar één van de prachtige dorpen of steden in de buurt, zoals Langweer en Joure?

Gooi de trossen los

Uw meivakantie doorbrengen op het water en varen naar de mooie Friese meren? Op vakantiepark Eysinga State staan er verschillende sloepen en kajaks voor u klaar. Deze kunt u huren voor een dag of een hele week. En natuurlijk kunt u ook gerust uw eigen boot meenemen. Deze legt u zó aan bij de boothelling en haven op ons vakantiepark.

En er is meer…

En er zijn deze lente nog veel meer activiteiten te beleven op het vakantiepark, voor het hele gezin. Wat dacht u ervan om deze meivakantie nog meer waterpret te beleven in een subtropisch zwemparadijs? Of juist te relaxen in een spa? Ook de vissers onder ons beleven een fijne tijd op Eysinga State. Op en rond het vakantiepark vindt u genoeg rustige plekken met een goede visstand. En voor de golfers: naast vakantiepark Eysinga State ligt een prachtige 18-holes golfbaan.

Onze accommodaties

De luxe en gezellige accommodaties op Eysinga State passen helemaal in de natuurlijke omgeving. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Kiest u voor een huisje aan de bosrand of bij het water? In welke prachtige accommodatie gaat u logeren deze meivakantie?

Een luxe lente

Heeft u zin in nog meer luxe en comfort deze lente? Kies dan voor één van onze bungalows met een sauna of romantische bedstee. Heerlijk tijdens de soms nog frisse lentedagen!

Boek direct uw meivakantie

Geniet van de ontluikende natuur op het Friese vakantiepark Eysinga State. Bekijk onze accommodaties en boek direct uw chalet of bungalow. Zien wij u snel?