Stelt u zich eens voor dat uw tent al voor u klaarstaat wanneer u  arriveert. En dat deze ook nog eens in een prachtige omgeving in Friesland staat! Boek nu één van onze luxe ingerichte safaritenten op Landgoed Eysinga State.

Vanuit uw safaritent op Landgoed Eysinga State heeft u een prachtig uitzicht op het water en de haven van onze camping. Deze tenten zijn standaard ingericht voor 6 personen. Elke safaritent is uitgerust met 2 slaapcabines: één met 2 stapelbedden en één met een tweepersoonsbed (140 x 200 cm). In de tent heeft u alle ruimte: de vloeroppervlakte is 40 m2.

Luxe op zonnige en minder zonnige dagen

De voorkant van de tent kan helemaal open, heerlijk op de mooie dagen. En is het wat minder weer? Onder de luifel staat een lounge set met een lage zit en in het woongedeelte kunt u gezellig aanschuiven aan een hoge tafel met stoelen die gemakkelijk verplaatsbaar zijn.

Inclusief elektriciteit en verlichting

In elke tent is elektriciteit aanwezig. Ook is er verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Voor het water staat er een grote jerrycan tot uw beschikking en het sanitair gebouw is in de directe nabijheid. De safaritent beschikt dus niet over eigen sanitair. Verder is gebruik van Wifi mogelijk hiervoor koopt u bij de receptie uw ticket.

Genieten van uw binnen- of buitenkeuken

In onze safaritenten kunt u gezellig koken met z’n allen. Elke tent heeft een keuken op wielen. Lekker buiten kokkerellen? U kunt de keuken eenvoudig naar buiten verplaatsen. De keuken is voorzien van een thermisch beveiligd gastoestel met 4 pitten.
Verder vindt u in de keuken:

  • koelkast
  • koffiezetapparaat
  • waterkoker
  • pannen
  • kookgerei
  • servies
  • dekbed en kussen voor 6 pers
  • lakenpakket: € 9,00 per pakket.(verplicht)

Neem uw huisdier gezellig mee

In onze safaritenten zijn huisdieren toegestaan. Het tarief voor een huisdier is € 5,00 per nacht.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst staat de safaritent vanaf 15.00 uur voor u klaar. Op de vertrek dag checkt u uiterlijk om 10.00 uur uit bij de receptie.