Overnachten in een rustig gelegen authentieke houten trekkershut… Iets voor u? Boek dan een trekkershut op Landgoed Eysinga . Deze hutten zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Ook huisdieren zijn welkom in de trekkershut.

Op Landgoed Eysinga State staan 9 trekkershutten: in een rustige omgeving én in de buurt van alle faciliteiten. In alle trekkershutten kunt u logeren met minimaal 4 personen. De hutten zijn allemaal uitgerust met stromend water, stapelbedden en een ingerichte keuken met gasfornuis. Beddengoed is niet standaard in de trekkershut aanwezig, dit dient u zelf mee te nemen, wel aanwezig is een kussen.

Trekkershut standaard

Trekkershut 1 en 2 zijn onze standaard trekkershutten voor 4 personen. Voorzien van twee stapelbedden en een standaard keuken, klikt u hier voor de Inventarislijst Trekkershutten . In de hut is stromend water aanwezig en een koelkast. Beddengoed is niet standaard in de trekkershut aanwezig, dit dient u zelf mee te nemen, wel aanwezig is een hoofdkussen.

Trekkershutten Plus

Trekkershut 3,4,5,6,7,9 en 10 zijn de plus hutten. Net wat ruimer als de standaard hut, ook hier staan er 2 stapelbedden voor u klaar en voor de 5de gast is er ruimte op het opklapbed om te slapen. Ook in deze hut vindt u een standaard keuken voorzien van alle gemakken, hierbij hoort in de plus hut ook een koelkast. Beddengoed is niet standaard in de trekkershut aanwezig ,dit dient u zelf mee te nemen, wel aanwezig is een kussen.

Sanitair gebouw

In hut 8 bevindt zich een sanitair gebouw speciaal voor de trekkershutten. Hier vindt u een van elkaar gescheiden toilet en douche, zowel voor de dames als de heren.

Welke trekkershut kiest u?

Bekijkt u ook onze film eens om een nog betere indruk te krijgen van het verblijf in een trekkershut. Op het terrein kunt u gebruik maken van alle faciliteiten waaronder ook wifi. Tevens is het mogelijk om een kinderbedje te huren bij de receptie.

Op de reserveringspagina kunt u de trekkershut van uw keuze aanklikken, waarna de bijzonderheden zichtbaar worden.