Heeft u een eigen boot en wilt u deze meenemen als u op vakantie gaat? Dat kan bij Landgoed Eysinga State. U heeft zelfs de beschikking tot een trailerhelling waardoor u zo uw eigen boot te water kunt laten. Hiervoor kunt u de sleutel afhalen bij de receptie.

Vanaf Landgoed Eysinga State bent u in ongeveer 20 minuten varen bij de eerste grote Friese Meren. U vaart vanaf de haven door de Houtvaart richting Boornzwaag. De diepgang van de vaart op Landgoed Eysinga state en de Houtvaart is ongeveer 0.80m en is door een aantal bruggen (hoogte 1.30m) waar u onder doorvaart niet geschikt voor staande mast. Gaat u bij Boornzwaag naar rechts de Schasterrijn op dan vaart u richting het Tjeukemeer, vaart u rechtdoor dan komt u op de Langwarder Wielen uit.

Waar laat u uw boot? Bij een groot aantal van onze bungalows is een eigen aanlegsteiger, te weten de Boerderijbungalow, de Boerderijchalets en de Eyland bungalows. Bij de overige accommodatie types is een haven plaats te reserveren, net zoals bij de kampeerplaatsen en de safaritenten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie, info@eysingastate.nl.

Heeft u geen eigen boot maar wilt u toch varen? Dan kunt u ook een motorboot huren bij onze receptie. De prijs hiervan is € 70,- per dag.