Ga er eens wandelend op uit om al het moois rondom de Friese meren te ontdekken. De wandelschoenen aan en gaan… Vanaf vakantiepark Eysinga State bent u direct midden in de natuur.

Het vakantiepark ligt op een prachtig landgoed. Dit is alleen al de moeite waard om te voet te verkennen. Maar de omgeving biedt nog veel meer mooie plekken waar u uw hart kunt ophalen.

Wandelen in de omgeving

Wandelt u naar de dorpskern van Sint Nicolaasga om de historische Sint Nicolaaskerk te bekijken? Of maakt u een ronde langs één van de meren? Misschien loopt u liever naar de vlakbij gelegen golfbaan om een balletje te slaan.

Wandelroutes

De receptiemedewerkers van Eysinga State kunnen u adviseren over de mooiste wandelroutes. Bij de receptie  zijn wandelroutes (van 3 tot 15 kilometer) verkrijgbaar. Bekijkt u ook deze wandelroutes door Friesland eens. Ook is er aan onze kleine bezoekers gedacht, het Kabouterpad kunt u vanaf Landgoed Eysinga State wandelen.

Ontdek de flora en fauna

Onderweg is er van alles te zien. Spot u de roekenkolonie die in het nabijgelegen park Heremastate haar intrek heeft genomen? Of de grutto’s in de weide? Door al het water in de omgeving zijn ook de bloemen en planten bijzonder divers. Neem de tijd voor een optimale natuurbeleving en verken al lopend de omgeving.

Geniet volop en boek uw verblijf via onderstaande zoek en boek knop.