U wordt heerlijk wakker in een comfortabel bed, nuttigt een ontbijt en stapt vervolgens op de fiets om de omgeving te verkennen. U fietst door de prachtige natuur en geniet van het buitenleven. Vakantiepark Eysinga State is hét startpunt bij uitstek voor mensen die van natuur en water houden.

Gaat u voor een korte of lange (dag)tocht? Kies één van de vele mooie fietsroutes die de omgeving rijk is. De receptiemedewerkers van Eysinga State kunnen u hier alles over vertellen.

Veelzijdige fietsroutes

Afhankelijk van de gekozen route fietst u door de Friese polders, over rustige landweggetjes of stapt u halverwege op een fietspontje. Of kies eens voor een combinatie van bos, water en polders. Maak een rondje om de meren, of fiets naar één van de prachtige dorpen of steden in de buurt, zoals Langweer en Joure. U kunt zelfs de complete Elfstedentocht fietsen. U ziet: keuze genoeg!

Kies hier één van de vele mooie fietsroutes die de omgeving rijk is.

Fiets huren bij Eysinga State

U kunt uw eigen fiets meenemen of bij vakantiepark Eysinga State een comfortabele Gazelle-fiets met 7 versnellingen huren. Wij hebben verschillende dames- en herenfietsen, maar ook voor de kinderen hebben we fietsen staan. Wilt u hier één dag of een hele week van gebruikmaken? De keuze is aan u.

Hoeveel kost een fiets huren?

Elektrische fiets prijs per dag € 25,-

Fiets met 7 versnellingen: prijs per week €50,00 | prijs per dag €10,-

Kinderfiets: prijs per week €32,50 | prijs per dag €6,50

Kinderzitje (voor en achter): prijs per week €8,00  | prijs per dag €2,00

Did you like this? Share it!