Op Landgoed Eysinga State is ook genoeg te beleven voor onze jongste gasten. Een wandeling door het bos, varen met de boot of een verfrissende duik in onze (buiten) zwemvijver: uw kinderen zullen zich hier geen moment vervelen.

Er is van alles te beleven!

Animatie:

Op landgoed Eysinga State kan het allemaal! Knutselen, sport en spel of een spannende speurtocht door het bos, de kinderen kunnen zich vermaken met ons animatie team. Het animatieteam heeft speciaal voor de kinderen in de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma.

Kabouterpad:

Bij regenachtig weer de laarzen aan en het kabouterpad bewandelen in het bos. Schijnt de zon dan neem je je schepje mee naar het strand bij het zwemvijver, eet je heerlijk een boereiisje wat je bij de receptie kunt halen of ga je varen met een kajak of motorboot. Meer info hierover is verkrijgbaar bij de receptie.

Kinderuitjes in Friesland

Swimfun Joure: (auto 8 min)

Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad.

Swimfun biedt plezier voor alle leeftijden; of je komt om rustig baantjes te trekken of om vrij te zwemmen en spelen, er is voor iedereen genoeg te doen. In 2019 heeft ons subtropische zwembad een complete renovatie ondergaan.

Voor meer info: https://swimfun.nl

Ijsboerderij Boereiis: (auto 22 min)

Ontdek het boerenleven!

Op de boerderij kunnen bezoekers in de stallen bij de melkkoeien kijken. Natuurlijk mogen de koeien ook geaaid worden. Tijdens de boerderij bezichtiging is een kijkje bij de melkrobot en bij de landbouwmachines ook een leuke belevenis. Tegen een kleine vergoeding is een rondleiding mogelijk, waarbij er overal op de boerderij een kijkje genomen kan worden!

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. diverse klimtoestellen, speeltracktoren en een ‘springbulte’! En dat alles terwijl u geniet op het terras van een ijsje of andere heerlijke Friese versnaperingen!

Voor meer info: https://www.boereiis.nl

Kameleondorp Terherne: (auto 23 min)

Kameleon Terherne is een en al avontuur; net zoals in de boeken van Hielke & Sietse. Het avontuur speelt zich af in de boerderij, in de boot of op het eiland. In de boerderij is het dorp uit de boeken levensgroot nagebouwd. maar er is wat bijzonders gebeurd. Er zijn plotseling allemaal koffers opgedoken in het dorp. Het is een mysterie.

Kom jij de dorpelingen helpen? Het Kameleonverhaal gaat verder zodra je aan boord stapt van de boerenpraam, geduwd door de o-zo sterke Kameleon. Een burger van Lenten gidst je langs filmlocaties en vertelt je over de avonturen van Nederlands bekendste tweeling.

Voor meer info: https://www.kameleonterherne.nl

Orchideeën Hoeve: (auto 24 min)

Ervaar verre werelddelen heel dichtbij!
Stel jouw kompas af op de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 m² tropische tuinen.
Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers.

Spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa, droom weg onder een wolk van ontelbare ‘zwevende’ bloemen, voer zelf de clowneske papegaaitjes en laat de avonturier in jou los in de spectaculaire junglespeeltuin. Schrik ondertussen niet van voorbij roetsjende aapjes, vliegende eekhoorns en sissende slangen…

Voor meer info: https://www.orchideeenhoeve.nl