Laat het dagelijks leven even los en neem een moment voor uzelf. Kies voor één van de wellnesscentra vlakbij vakantiepark Eysinga State en geniet van een sauna of massage.

Een dag heerlijk relaxen, even tot rust komen. Een pure weldaad voor uw lichaam. Laat uzelf verwennen met een bezoek aan de sauna, een heerlijke massage of een fijne gezichtsbehandeling. En sluit de dag af met een uitstekende maaltijd.

Welke wellness bezoekt u?

In de omgeving van Eysinga State vindt u beauty & wellnesscentra waar u heerlijk kunt genieten.

Wellness & Beauty De Woudfennen

Woudfennen 10
8503 BA Joure
Telefoonnummer: 0513-415200

Kijk op de website voor meer informatie.

Sauna Het Friese Woud

Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl
Telefoonnummer 0561-420874

Kijk op de website voor meer informatie.

Zwemmen en zonnen

Landgoed Eysinga State beschikt over een royale zonneweide met een zwemvijver waar u een heerlijke frisse duik in kunt nemen. In het hoogseizoen worden er regelmatig wateractiviteiten georganiseerd door het animatie team.

In de nabije omgeving van Landgoed Eysinga State vindt u ook een aantal strandjes zoals de Ulesprong aan het Tjeukemeer en ook in het naastgelegen dorp Langweer zijn mooie stranden te vinden.

Zin in een actief zwemdagje? Kinderen én volwassen zullen zich vermaken in Swimfun in Joure. Dit is een nieuw subtropisch zwemparadijs, met glijbanen, stroomversnellingen, whirlpools en een sauna.

Swimfun Joure

Sewei 3
8501 SP Joure
Telefoonnummer: 0513-417648

Kijk op de website voor meer informatie.

Geniet volop en boek uw verblijf via onderstaande zoek en boek knop.