Wilt u op familieweekend midden in de natuur? Kies dan voor vakantiepark Eysinga State in Friesland. U logeert in luxe en ruime accommodaties aan het water en bij het bos. Op het vakantiepark en in de omgeving zijn allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen voor jong en oud.

Vakantiepark Eysinga State ligt op het gelijknamige landgoed Eysinga State, nabij het historische dorp Sint Nicolaasga. Het vakantiepark is bij uitstek geschikt voor een familieweekend. Op het vakantiepark vindt u namelijk verschillende bungalows en chalets voor groepen.

Ruime accommodaties

In de accommodaties vindt u een lichte, ruime woonkamer en meerdere slaapkamers en badkamers. U heeft alle ruimte. Ook heeft u een eigen tuin of terras. Als u de deur uit stapt, kunt u dus direct genieten van de natuurrijke omgeving. De accommodaties zijn voorzien van alle moderne faciliteiten.

Varen tot aan de deur

Op Eysinga State kunt u zelfs kiezen voor een accommodatie aan het water met een eigen aanlegsteiger en vlonder. Er is een boothelling aanwezig, tijdens uw familieweekend kunt u dus zelf een boot meenemen. U kunt bij ons ook een sloep of kajak huren. Vanaf het vakantiepark vaart u rechtstreeks naar de nabijgelegen Langweerderwielen en de andere grote meren, zoals het Sneekermeer. Een dagje het water op is leuk voor de hele familie.

Actief familieweekend

In en op vakantiepark Eysinga State is er nog veel meer te doen voor een gezellig en actief familieweekend. Kies bijvoorbeeld eens één van de vele mooie fiets- of wandelroutes die de omgeving rijk is. Gaat u voor een route door de Friese polders, het bos of toch liever langs de Friese meren? De receptiemedewerkers van Eysinga State adviseren u graag. Heeft u geen fiets meegenomen? Op het vakantiepark kunt u verschillende (kinder)fietsen huren.

Heeft u misschien zin in een actieve dag vol waterpret? Breng dan tijdens uw familieweekend een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs in Joure. Wilt u juist heerlijk relaxen, dan kunt u kiezen voor één van de wellnesscentra in de buurt. Neem een moment voor uzelf en geniet van de sauna of een fijne massage.

Wilt u alle (sportieve) activiteiten op en rondom het vakantiepark ontdekken? Kijk dan op onze activiteitenpagina.

Kinderanimatie

Tijdens het hoogseizoen is er op het vakantiepark nóg meer te doen voor onze jonge gasten. Elke zomer is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen tot 14 jaar oud. Laat de kinderen tijdens het familieweekend vakantievriendjes maken en genieten van uitdagende sport- en spelactiviteiten.

Wilt u direct een accommodatie huren?

Neem een kijkje bij onze accommodaties en boek direct uw familieweekend op vakantiepark Eysinga State.